FRAGT FRA 49,-
LEVERING 1-4 HVERDAGE
GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 499,-
365 DAGES RETURRET

Om os

Garnpusher.dk er en webshop med passion for lækkert garn og strik. Vi har stort kendskab til garn og produktion af strik. Men vi vil gerne være en del af den håndstrikkede verden, som vi vil tilgå fra en anden vinkel. Der er godt håndværk, glæde og passion forbundet med håndstrik og håndstrikkere. De fleste gør en ære i at strikke et smukt stykke strik, som holder længe. Mange er passioneret i forhold til de mange garnkvaliteter og farver. Nogle har endda et stort garnbehov, og det vil vi gerne være med til at dække.

 

Garnpusher vil primært sælge garn i naturmaterialer såsom uld, alpaka, bomuld, hør og silke. Vi foretrækker, at der ikke er syntetiske fibre i vores materialer, men vi vil dog i enkelte tilfælde gå på kompromis, hvis det højner kvaliteten af et garn. Der vil være en række kvaliteter, som vil være vores basisgarner. Derudover vil der løbende komme nye garnkvaliteter og produkter i webshoppen. Vi arbejder selvfølgelig også på nogle spændende tiltag.

 

Vi er åbne for nye idéer til produkter og tiltag. Derfor er vi også interesseret i dialog med dig. Giv derfor gerne din mening eller forespørgsel til kende. Send os gerne en mail. Finder du fejl eller mangler på siden, hører vi naturligvis også gerne fra dig, så vi kan få rettet op på det.

Hos Garnpusher tænker vi på miljøet og vil gerne være med at afhjælpe miljøbelastninger. Vi bruger derfor forsendelsesposer lavet af genbrugsplast og genanvender gerne papkasser.

 

Du har mulighed for at tilmelde dig Garnpusher’s nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil blive sendt til dig løbende med informationer om nye produkter, gode tilbud og hvad der ellers sker i Webshoppen. Du kan til enhver tid nemt afmelde dig nyhedsbrevet.

 

Du kan også følge os både på Facebook  og Instagram. Her vil vi dele nyheder og inspiration. Vi er sikre på, at der vil komme en konkurrence i ny og næ med skønne gevinster. På vores Facebook side er du meget velkommen til at vise dit strik frem – vi vil meget gerne se, hvordan vores garner ender.