Superkid mohair garn

Superkid mohair garn er et 1-trådet garn af 66% superkid mohair, 4% uld og 30% polyamid. I dette tilfælde har vi ”tilladt” en syntetisk polyamidtråd, som binder de lange, bløde superkid mohair fibre sammen i kernen af garnet. Dette for at sikre, at superkid mohair fibrene ikke løsner sig og ”fælder”.

Superkid mohair er et luftigt garn, som har en lang løbelængde. Garnet er ideelt til lette og luftige modeller og kan strikkes både med 1 eller flere tråde. Du kan også vælge at bruge det som følgetråd sammen med andre af vores garnkvaliteter. Det vil give en rigtig god effekt.

Alle vores nøgler har en banderole med angivelse af varenavn, komposition, løbelængde samt mængde per nøgle. Endvidere er garnet mærket med farvekode samt lot.nr. Så kan du nemt finde samme farve eller lot.nr. igen, hvis du skulle ønske mere garn i samme farve eller er løbet tør midt i et projekt. .

Løbelængde: ca. 500 m per 50 g // ca. 1000 m per 100g
Strikkefasthed:

Alt efter hvilket udtryk du ønsker for det endelige produkt, kan dette garn strikkes på pind 2,5 – 5 mm. Du kan også vælge meget større pinde for et meget luftigt udtryk.

Vaskanvisning: Vaskes ved 30oC grader på vaskemaskinens uldprogram eller i hånden med uldsæbe. Læs mere om at tage vare på din strik