Coast garn

Coast er et 2-trådet garn af 55 % lammeuld og 45 % bomuld. Lammeulden og bomulden spiller godt sammen og gør, at garnet er meget blødt og også kan bruges til beklædning, som bæres inderst inde.

Coast garn er utrolig lækkert og kan strikkes med 1 eller flere tråde sammen. Garnet er behandlet med spindeolie, hvilket giver en speciel duft. Dine fingre vil føles let ”fedtede”, mens du strikker. Spindeolien vaskes ud, når strikken vaskes første gang. Garnet vil nu være fyldigere og blødere.

Coast garn findes i en række smukke farver, hvoraf flere af dem er meleret. Coast er farvet uden brug af azo- eller reaktive farvestoffer.

Alle vores nøgler har en banderole med angivelse af varenavn, komposition, løbelængde samt mængde per nøgle. Endvidere er garnet mærket med farvekode samt lot.nr. Så kan du nemt finde samme farve eller lot.nr. igen, hvis du skulle ønske mere garn i samme farve eller er løbet tør midt i et projekt.

Løbelængde: ca. 350 m per 50 g / 700 m per 100 g

Strikkefasthed:

1 tråd pind 2,5 – 3 mm ca. 26m x 41 p = 10 x 10 cm

2 tråde pind 4 – 4,5 mm ca. 21m x 33 p = 10 x 10 cm
Pindestørrelser er altid vejledende. Det er vigtigt, at du vælger pinde, som passer til din strikkefasthed og som passer til det ønskede projekt/opskrift.

Vaskanvisning: Vaskes ved 30oC grader på vaskemaskinens uldprogram eller i hånden med uldsæbe. Læs mere om at tage vare på din strik

Har du brug for hjælp til, hvor meget garn du skal bruge til et projekt, så se vores guide til garnforbrug.